Helgen ja..

Sorry for all the posts is swedish, this is just bullshit really, I got a question about how my weekend was and felt a bit inspired.. in a bad way, so you guys arnt really missing out.

Helgen,ja
tjaaaaaa....
Jag har väl, om man säger så, åter insett hur jävla lite man får ut av att dyngsupa så man knappt kan gå..
Och allt detta kan med fördel skyllas på ett okänt antal jävligt obegåvade kukhuven med ostämda instrument som tog uttrycket katastrofalt till helt astronomiska höjder..
 (Följande är alltså inte mitt fel, utan deras!)

Trots allt; Det är då fan att det ska bond-drickas som en uttorkad kamel-hjord bara för att bandet man hör på suger så mycket balle att de med fördel skulle kunna användas som krigsmaterial..
I jordens alla kommande femhundratrettiåtta världskrig, och då pratar vi EN låt här..

I tillägg är typ alla runt en idioter eller typ 12..
....eller både och.
Gå hem bara, det är billigare och roligare.
Men tror du man lär sig nångång..
NEJ.!
Man krökar så mycket att man trots rekord i nacho-tallriks-till-lagande frammåt småtimmarna (den gick fan med nöd och näppe in i micron) och vattenglufsande inte klarar att ta sig ur sängen för annat än att möjligen, möjligen, av nakna små flickor bli buren till perfek surf och ut-dragen på jetskii..
...Och vi vet ju hur jävla vanligt förekommande det är här i Umeå, speciellt på vintern.

 Nej, istället spenderar man en hel förbannat solig och strålande vacker söndag med att omväxlande kräkas så grannen tre våningar under måste kännt vibrationerna i toaletten samt att i gnyende fosterställning försöka titta på film på sin kopiöst överprissatta skitlaptop. (som endast fungerar hjälpligt om den får stå på högkant på sidan och man inte rör fanskapet) (Fått den servad nu, får se hur länge den håller, dom bytte ju bara allt utom hårddisken..typ)

Klockan 21.43 krälar man så till köket, klättrar upp i "stående" ställning för att "tilllaga" det enda som de två hjärnceller som fortfarande visar några som helst livstecken klarar av; Nacho-tallrik.. igen.


Så allt som allt; Jo tack, förbannat värt.
Hur hade ni det?







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0