Salusand

No photos, no words.
Just pure love of the surf.

Big, clean and its only getting better!
Quicksilver cup tomorrow, come and watch!!

Love!!

Den lilla tjockisen på nya uppdrag

..eller egentligen samma gamla visa som vanligt.

Vad som dock känns jävulskt positivt är att träningen verkligen kickat igång på riktigt.
Är inne på vecka 3 med bra tryck och det känns inte längre som om ja ska kaskadkräkas när ja ser mig i spegeln i gymmet. (lite lättare kväljningar bara)
Gårdagen bjöd på ett allroundpass (Bodypump) med lite extra tryck på lats, pecs och även lite skulderblad tillsammans med fröken M på gymmet. Hon var trött och söt medans undertecknad var stark och pigg (för en gångs skull)
Idag drogs det direkt från föreläsningen till gymmet och jag kompromissade lite för att komma i fas med combon, så det blev total urblåsning av pecs, samt en grym triceps sektion.
Nu sitter man här och funderar på om det är vettigt att sova 2h innan man drar på Corona och leker bartender. Är inte bara lite skeptiskt då det är veckan innan löning och tisdagarna ännu inte är inrutade ordentligt hos Umeås festelit.. Men det är pengar in, och pengar in behövs..

Har äntligen beställt nya delar till Loce så nästa vecka blir det till att boka servicetid och få ordning på alla småskavanker.. (eller de jag har råd med iaf..)
Pengar kommer det kosta, det är iaf jävligt säkert. Budgeterat ca 4000 för hela kalaset.. men det kan nog springa iväg bra mycket mer om man inte håller i tömmarna..

Just nu´s enda verkliga tokbesvikelse är den kommande helgen. Sedan länge planerad, kompromissad och efterlängtad. Äntligen lite natur, lite stillhet, lite äventyr. Rykande kaffe, kall klipphäll, underbara höstlöv och bara njutning...
Men ack nej... Jobb, studier och gud vet vad kom imellan och L ställde in..
Men jag förstår.
Klart jag förstår...
...på samma sätt man förstår att man inte kan åka mer bräda när man brytit benet.
Det betyder däremot inte att det gör mindre ont...

Skimmed life with extra everything.


Lösryckta paranteser ur mitt liv den senaste tiden.
*Onsdag-Efterfest! Vilket drag. Tyvärr är ju sopor alltid sopor, men kul hade vi!
*Lokalkänd supersnyggis, tillika bloggare mm gav mig den här;(Se nedan) när hon var på Corona och sippade Staro. Nån som har ett fyllelexikon jag kan låna, för jag kan då inte tyda det..
*Låt oss kalla henne M var på middag och tråkfilm här i veckan. Mysigt värre, synd bara att en annan ska ha hunnit blivit så gammal.. Vi får väl se vartåt det barkar.. söt som socker är hon ju iaf.. som ni redan gissat. ;)
*50årskalas långt ute i skogen. Regn på vägen dit, Loce tyckte INTE om och bestämde sig för att börja snetända och dumma sig..Fram kom vi iaf och det blev en jäkligt trevlig kväll med glada vänner, bekanta och kollegor, underbar whiskey och tafatta danssteg. Lite 14åringsgruff a´la 50åringar hanns oxå med...
På vägen hem uppförde sig Loce, inga snetändningar men dock en del ventilklapper.. borde boka en doktorstid omgående..
*Kännaren var i Sthlm i helgen, men slängde ändå några sms i min riktning, även om dom inte alltid är så innehållsrika eller uttömmande är det ju alltid nice att bli uppvaktad.
*Hovslagaren har utan vidare slutat vara sur på mig, vilket eof är en skön grej, själv är jag bara rädd för när nästa svek ska komma. Underbara människa, jag har inte all den tid du förtjänar.


Spridda bilder från NH. Ngn som känner igen flickan till höger? (trots kass bildkvalité?) Japp, det är riktigt, hon bara dök upp vid baren på NH och beställde en staro. Shit va dålig koll man har på folk.


Johannes och Eriks inflyttningsfest. Behöver jag säga mer än att Johannes vann? Fucking hell! Lycka till som fan manenn!

image185
Glöm inte!
Fett kommer d bli!
hmmFör att stjäla ett uttryck och göra det till mitt;

"Dagarna springer fort iväg, och jag gör mitt bästa för att inte tappa bort dom där jag frustar ett par meter bakom.."

Nu äta ngt så jag blir snäll, ringa käre bror och skruva lite el på hojen (saknar just nu baklyse.. vilket kanske inte är optimalt i mörka Norrland), sen en hel dag vigt åt NH och STHLMs.
Varför finns det inte fler som jag?
Som biter ihop och får saker att funka åtminstonde en liten termin. Som inte ger upp innan ens ramen är klar?
Antar att jag motarbetar mig själv. För vad få JAG egentligen ut av allt det här i slutändan?
(Mer bitterhet och om möjligt än mindre tro på folk?)


Våra kära grannar

Ok, jag vet, ni vet, alla vet att jag inte varit så aktiv, och att de utlovade bilderna inte kom upp så jag tänker inte tjata om det. Däremot ska jag berätta att undertecknad skrapade ihop 18 pinnar på senaste tentan, vilket placerar honom i det allra översta skitet i den grupp av individer som brukar hänga runt på våra föreläsningar... Inte VG men väl en knäpp på näsan till alla dem som förvånat utbrister, "-Va, klarade du dig?" för att sedan inse att de ligger 4-5 poäng bakom den stressande överarbetade suputen som de ser undertecknad som.. HAHA.

I övrigt inget nytt.. förutom att jag idag fick en vansinnigt rolig video skickad till mig. En gammal vän i vårt kära grannland valde att dela med sig av något av det lägsta men ändå ack så fyndiga jag hört på länge. Speciellt ni som farit runt lite i Norge uppmanas se det här klippet och riktigt känna hur magen vrider sig i osäkerhet över hurvida det är brilliant roligt eller bara barnsligt.
Själv skrattade jag iaf riktigt gott när man kände igen de olika platserna.. haha.

Gå i frid vänner, för det har jag fan inte tid med.


Comming

As soon as I find my head and locate my camera wich I of course gave to someone to use last night, I'll post some pictures!

Thanx Erik and Johannes for a great party.
See you tonight?

Its on peps

image173
Krögarsöndag

Herre jävlar.

Jag vet inte vad som är värst..
Min avsaknad av  vett eller de astronomiska summor man gladeligen slänger omkring sig i sällskap med krogfolk?

Kul som fan hade vi iaf!
Hoppas kockhoran har min kamera, och att det är lite bilder på den ;)

Nu ska jag iväg och låsa in mig på uni samt klappa lite tröstande på mitt visakort.. Det är tlöööööt.

RSS 2.0